vacatures en opleidingen

epp GGZ is voortdurend in ontwikkeling en in beweging en wil de GGZ naar een hoger plan tillen.

Wij komen graag in contact met mensen die enthousiast worden van deze missie en een bijdrage willen leveren aan de groei van epp GGZ.

vacatures en opleidingen

Bachelor stagiaire Finance

Wij zijn op zoek naar enthousiaste bachelor stagiaire Finance!
Met ingang van september 2024 hebben wij een stageplaats beschikbaar. De stage is voor de duur van 6 maanden, voor drie dagen per week.

meer informatie

Regiebehandelaar / GZ-psycholoog – Teamleider Basisteam

meer informatie

GZ-psycholoog / Psychotherapeut –Basis

Zoek je een prettige en innovatieve werkplek met vrijheid, een plek waar behandelaars optimaal tot hun recht komen en hun energie volledig kunnen richten op het behandelen van cliënten? Waar systemisch werken hoog in het vaandel staat? Wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan zijn wij de organisatie die jij zoekt!
Onze missie en ambitie bij epp GGZ is om snel beschikbaar te zijn voor cliënten in de GGZ, zodat zij kunnen profiteren van ambulante behandelingen. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen zijn wij op zoek naar collega’s om ons multidisciplinaire team te versterken en het behandelaanbod uit te breiden. De doelgroep die zich bij ons aanmeldt is erg divers en de cliënten (van licht tot zwaar) worden als eerste in het basisteam gezien. Flexibel denken en zijn is dan ook belangrijk omdat er veel afwisseling is in het werk.

meer informatie

Systeemtherapeut

Zie jij als systeemtherapeut altijd uitdagingen en mogelijkheden en werk jij graag met een uitdagende en diverse doelgroep? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

meer informatie

GZ-psycholoog / psychotherapeut (regiebehandelaar) – Kind en Jeugd

Ben je een enthousiaste, energieke en out of the box denkende regiebehandelaar en op zoek naar een plek waar je samen met je collega’s kunt gaan bouwen aan de zorg voor cliënten? Zoek je een prettige werkplek met vrijheid, zelfstandigheid, maar ook samenwerking met verschillende disciplines? Wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan zijn wij de organisatie die jij zoekt!.

meer informatie

Leden Cliëntenraad

Ermelosche Psychologen Praktijk (EPP) is bezig met het opzetten van een Cliëntenraad. Deze raad bestaat uit 3 leden ( 1 voorzitter en 2 algemene leden) waarin cliënten, ex-cliënten, familie van (ex) cliënten of zij die een grote affiniteit hebben met de geestelijke gezondheidszorg en in het bijzonder de ambulante tak hierbinnen kunnen nemen. Eén keer in de maand vergadert de Cliëntenraad onderling en een aantal keren per jaar overlegt de Cliëntenraad met de Raad van Bestuur van EPP. Tijdens deze overleggen bespreken wij onderwerpen die belangrijk zijn voor cliënten van EPP, zoals veiligheid, kwaliteit van zorg, clienttevredenheid, eHealth etc. Ook brengt de Cliëntenraad advies uit aan de Raad van Bestuur op tal van onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Dit is allemaal geregeld in de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). Als lid van de Cliëntenraad kun je dus meepraten en meedenken over alles dat voor cliënten van belang is.

meer informatie